Szantymaniak poleca:

Jesteś tutaj

Koncerty

5 Ogólnopolski Festiwal Piosenki Żeglarskiej ZĘZA 2006 w Łaziskach Górnych

Łaziska Górne - 5 - 6 maj 2006 (pt. - sob.) godz. 16:0


Zapraszamy serdecznie już po raz 5 na Ogólnopolski Festiwal Piosenki Żeglarskiej ZĘZA 2006 w Łaziskach Górnych!

 

Oba tegoroczne koncerty odbędą się na Sali widowiskowej Miejskiego Domu Kultury przy ulicy Swierczewskiego 2.  W tym roku zaszczycą nas swoją obecnością następujące zespoły:

 

PIĄTEK 05.05.2006 godzina 16.00  Sala Widowiskowa MDK w Łaziskach Górnych


12.00-15.30 - próby mikrofonowe
14.00 - losowanie kolejnosci występów zespołów konkursowych
16.00-16.10 [10min] rozpoczęcie festiwalu ALL HANDS (ZĘZA)
16.10-18.30 [130min] KONKURS (występy zespołów konkursowych)
18.30-19.00 [30min] Przerwa techniczna
19.00-19.40 [40min] Pchnąć w tę łódź jeża
19.45-20.25 [40min] Banana Boat
20.30-21.20 [50min] Perły i Łotry
21.25-22.25 [60min] Beltaine
22.25-22.30 [5 min] Zakończenie ALL HANDS, OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKURSU
Koncert prowadzi: Maciej Jędrzejko

22.45-23.45 Spotkanie zespołów konkursowych z Jurorami (Tadeusz Wita, Paweł Jędrzejko(?), Wojciech Harmansa, Tomasz Honkisz)
24.00-24.30 [30min] Koncert zespołu "Pchnąc w te Łódź Jeża" w Pubie Taj Mahal

 

SOBOTA 06.05.2006 godzina 16.00 Sala Widowiskowa MDK w Łaziskach Górnych


12.00-15.30 Próby mikrofonowe
15.55-16.00 [5min] Rozpoczęcie festiwalu, ALL HANDS "ZĘZA"
16.00-16.45 [45min] Kpt Jacek Wacławski - pokaz multimedialny
16.45-17.25 [40min] Qftry
17.25-17.35 [10min] Uroczyste Wręczenie Nagród w Konkursie Festiwalu ZĘZA 2006
17.35-17.50 [15min] Laureat III miejsca
17.50-18.30 [40min] Za Horyzontem (laureat nagrody Publiczności 2005r)
18.30-18.45 [15min] Laureat II miejsca
18.45-19.25 [40min] Andrzej Korycki i Dominika Żukowska
19.25-19.40 [15min] Laureat I miejsca
19.40-20.00 [20min] Banana Boat
20.00-20.40 [40min] Cztery Refy
20.40-20.55 [15min] Laureat Nagrody Publiczności
20.55-21.35 [40min] EKT Gdynia (laureat nagrody Grand PRIX w 2003r)
21.35-21.40 OGŁOSZENIE WYNIKÓW I UROCZYSTE WRĘCZENIE GRAND PRIX FESTIWALU
21.40-22.20 [40min] Tonam and Synowie
22.20-22.30 [10 min] ZAKOŃCZENIE ALL HANDS
Koncert prowadzą: Michał DOKTOR Gramatyka i Wojciech MUZYK Harmansa


 

WSTĘP na wszystkie koncerty : Wolny!

Przybywajcie do Łazisk :-)

Transmisja internetowa: podczas festiwalu od godziny 16.00-22.30 na www.zeza.szanty.pl (powiadomcie przyjaciół)

 

 

DO ZOBACZENIA NA FESTIWALU!

Informację wprowadził(a): Maciej "YenJCo" Jędrzejko, wyświetlono: 880 razy

Jeszcze nie skomentowano tego artykułu.
Copyright © 2004-2010 SZANTYMANIAK.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
Technologia: strony internetowe INVINI